0

Over ons

Wie is MAX?

Over ons

Wie is MAX:

Het internet staat helemaal vol met een verscheidenheid aan tentenverhuurders. Maar voor welke moet u nu kiezen? Wie biedt u de beste en mooiste oplossing voor uw evenement? En wat zijn de kosten?

Voordat wij in 2010 startten met MAX Tenten zagen we vooral dezelfde soort tenten die vaak erg vies waren. Na 15 jaar zelf in de tentenverhuurbranche gewerkt te hebben vonden wij dat het tijd was voor vernieuwing. Niet de grootste en duurste tent verhuren maar mensen adviseren naar de beste tent op maat.

Een vieze tent zit uiteraard niemand op te wachten. Onze tenten worden in een speciale wasruimte onderhouden, en indien nodig wordt de tent op locatie nog nagelopen. Zo bent u gegarandeerd van een nette en schone tent.

Naast een breed assortiment ‘traditionele’ tenten breiden wij elk jaar uit met nieuwe tentconcepten. Wij streven er naar om elk evenement groot of klein een eigen gezicht te geven.

U bent nu op onze website op zoek naar een tent. Wij zijn van mening dat voordat u gaat bellen en een offerte gaat aanvragen u dit in eerste aanleg doet om te weten te komen wat het allemaal gaat kosten. Die stap besparen wij u door alle prijzen gewoon op de website te zetten. U kunt online de prijzen van de verschillende tenten gemakkelijk vergelijken. Daarnaast doen we altijd ons best om binnen welk budget dan ook een mooie tent te vinden voor uw evenement.

MAX geeft u altijd advies op maat! We adviseren u oprecht en beantwoorden u vragen vakkundig.

MAX & Veiligheid:

Uw evenement moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn maar wel in positieve zin. MAX voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten en wij nemen alle mogelijke maatregelen om die veiligheid te garanderen. Al onze tenten voldoen aan de huidige EU-normen, zijn statisch berekend. Alle tenten zijn voorzien van een bouwboek. Naast dat de tenten solide en betrouwbaar zijn moeten de tenten gemonteerd worden door gekwalificeerde monteurs. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA diploma en overige vakopleidingen die van toepassing zijn voor de betreffende functie.

MAX Gemotiveerd:

Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om bij ons een tent te huren. We kunnen u wel vertellen dat wij met passie als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche. Wij garanderen u dat wij met dezelfde passie naar uw evenement kijken. Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Max Tenten krijgt een 9 van Max Tenten is door klanten beoordeeld met een 9.

Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.

Dennis Elings
Pon Dealer Groep

Goed materiaal, personeel en inzet op locatie!

Marcel Buurman
Friendly Fire

MAX denkt graag mee, stelt zich zeer flexibel op en eigenlijk weten wij altijd dat het wel goed komt als wij hun inhuren

Claudia Vredeveld
Festival Bruiloft

MAX Tenten stijgt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Met hun: creativiteit, inlevingsvermogen en top collectie, creëren zij iedere keer weer de juiste ambiance!

Merlin Mellis
Founders Carbon Network

Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen.

Sander van der Ploeg
Lockerbox
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.