0

Aluhal huren

Functionaliteit en flexibiliteit komen samen bij de Aluhallen.

Aluhal huren

jPList Actions

Er zijn geen resultaten gevonden.

Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door het lagere gewicht van de dakspanten kan met dit soort tenten een brede overkapping gerealiseerd worden. Dit soort tent is uitermate geschikt voor grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, werktent, en tijdelijke opslag. Door de sterke constructie hoeven er in deze tenten geen hinderlijke middenpalen geplaatst te worden.

Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant of gekleurd A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement. De Aluhallen worden standaard geleverd met 1 lange zijde voorzien van raamzeilen.

De zijhoogte van de tenten variëren van 2.30 - 4 meter. De nokhoogte varieert al naar gelang de breedte tussen de 3 en 9 meter. Eventueel kunnen de Aluhallen ook verhoogd worden en voorzien worden van een vlondervloer of stelvloer.

De Aluhallen worden geleverd in de volgende breedtes: 3, 5, 6, 8, 10, 15, 20 en 25 meter breed.

De lengte van de tent gaat per 5 meter.

De Aluhallen worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast of een stelvloer.

Max Tenten krijgt een 9 van Max Tenten is door klanten beoordeeld met een 9.

Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.

Dennis Elings
Pon Dealer Groep

Goed materiaal, personeel en inzet op locatie!

Marcel Buurman
Friendly Fire

MAX denkt graag mee, stelt zich zeer flexibel op en eigenlijk weten wij altijd dat het wel goed komt als wij hun inhuren

Claudia Vredeveld
Festival Bruiloft

MAX Tenten stijgt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Met hun: creativiteit, inlevingsvermogen en top collectie, creëren zij iedere keer weer de juiste ambiance!

Merlin Mellis
Founders Carbon Network

Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen.

Sander van der Ploeg
Lockerbox
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.