0

Bruiloften & Privé feesten

TENT HUREN VOOR BRUILOFT

Niets is zo knus en persoonlijk als een mooi privéfeest aan huis of op een bekende locatie. MAX Tenten helpt u graag met een mooie tent speciaal afgestemd naar uw wensen en budget.

Laat u verassen door het brede aanbod aan tenten die wij in ons assortiment hebben. Met ons flexibele en ervaren team nemen wij u graag een zorg uit handen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting, catering en muziek.

Indien gewenst komen wij na de eerste offerte bij u op locatie de juiste tent inmeten. Al onze prijzen staan gewoon op de website. Mocht u aanvraag doen dan heeft u binnen 24 uur de offerte al in huis.

Maak van uw privéfeest een onvergetelijke gebeurtenis! En neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Naast een breed aanbod aan tenten kunnen wij u compleet ontzorgen voor uw privé feest. U kunt gebruik maken van onze Bruiloft specialist die geheel vrijblijvend al uw wensen bij u op locatie komt opnemen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Deze heeft u binnen 24 uur in inbox ontvangen.

Ga naar tentenoverzicht

Max Tenten krijgt een 9 van Max Tenten is door klanten beoordeeld met een 9.

Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.

Dennis Elings
Pon Dealer Groep

Goed materiaal, personeel en inzet op locatie!

Marcel Buurman
Friendly Fire

MAX denkt graag mee, stelt zich zeer flexibel op en eigenlijk weten wij altijd dat het wel goed komt als wij hun inhuren

Claudia Vredeveld
Festival Bruiloft

MAX Tenten stijgt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Met hun: creativiteit, inlevingsvermogen en top collectie, creëren zij iedere keer weer de juiste ambiance!

Merlin Mellis
Founders Carbon Network

Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen.

Sander van der Ploeg
Lockerbox
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.