0

Brand Activations

Activaties:

Het verzorgen van faciliteiten voor activaties (Brand Activations) is een onderdeel waarin MAX zich in de afgelopen jaren heeft bewezen. We denken graag al in een vroeg stadium mee bij het ontwikkelen van een concept. Onze tekenaars kunnen met zeer grote precisie onze tenten intekenen in vrijwel eke situatie, zelfs onze stretchtenten, die geen vaste vorm hebben.

Samen zorgen we voor een sprekende en waarheidsgetrouwe presentatie die met een opdrachtgever gedeeld kan worden; die ziet precies wat hij kan verwachten.

Het uitvoeren van de inzetten (of het nou om een enkele keer gaat of een complete internationale tour) wordt tot in detail verzorgd en gepland, in overleg met betrokken partijen. Wij zijn daar erg flexibel in aangezien we op veel festivals en evenementen bekend zijn.

Op het gebied van de faciliteiten zijn de mogelijkheden bijna eindeloos; stretchtenten, domes, kleine tentjes en onze grote HANGARs

zijn een paar van de mogelijkheden. Alle constructies kunnen worden voorzien van branding, of zelfs geheel naar wens worden geproduceerd.

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om in een vroeg stadium bij te kunnen dragen aan een mooie en succesvolle activatie!

Max Tenten krijgt een 9 van Max Tenten is door klanten beoordeeld met een 9.

Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.

Dennis Elings
Pon Dealer Groep

Goed materiaal, personeel en inzet op locatie!

Marcel Buurman
Friendly Fire

MAX denkt graag mee, stelt zich zeer flexibel op en eigenlijk weten wij altijd dat het wel goed komt als wij hun inhuren

Claudia Vredeveld
Festival Bruiloft

MAX Tenten stijgt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Met hun: creativiteit, inlevingsvermogen en top collectie, creëren zij iedere keer weer de juiste ambiance!

Merlin Mellis
Founders Carbon Network

Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen.

Sander van der Ploeg
Lockerbox
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.