0

Evenementen

TENTEN VOOR EVENEMENTEN HUREN

MAX Tenten is uw solide partner voor het accomoderen van uw evenementen. Of het nu gaat om een sportevenement of een culinair evenement, wij staan graag aan uw zijde om met ons flexibele en ervaren team uw evenement te laten slagen.

Laat u verassen door ons brede assortiment! Daarnaast werken wij graag nieuwe tentconcepten voor u uit zodat uw evenement een eigen gezicht krijgt en zich onderscheidt van andere evenementen.

Veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en onze tenten voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen.

Benieuwd hoe MAX Tenten u evenement uniek kan maken? Neem dan contact met ons op.

Of het nu gaat om een accomodatie voor een productpresentatie, een eerste paal slaan, bedrijfsfeest, marketingevenement of opening van uw nieuwe onderneming: Geef uw bezoekers een warm ontvangst in één van onze accommodaties.

Ga naar tentenoverzicht

Max Tenten krijgt een 9 van Max Tenten is door klanten beoordeeld met een 9.

Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.

Dennis Elings
Pon Dealer Groep

Goed materiaal, personeel en inzet op locatie!

Marcel Buurman
Friendly Fire

MAX denkt graag mee, stelt zich zeer flexibel op en eigenlijk weten wij altijd dat het wel goed komt als wij hun inhuren

Claudia Vredeveld
Festival Bruiloft

MAX Tenten stijgt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Met hun: creativiteit, inlevingsvermogen en top collectie, creëren zij iedere keer weer de juiste ambiance!

Merlin Mellis
Founders Carbon Network

Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen.

Sander van der Ploeg
Lockerbox
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.